Home        Overzicht        Downloads        Screenshots        Doneer        Help & Ondersteuning        Contact

Gebruikershulpmiddelen


Welkom

Welkom op onze site, hier kunt u alle informatie vinden over Adressen Programma Pro. U kunt hier alles vinden wat betrekking heeft op Adressen Programma Pro zoals updates, downloads en help & ondersteuning.

Een korte opsomming van de belangrijkste functies van Adressen Programma Pro:

  • Makkelijk en snel adressen invoeren en beheren
  • Krachtig groepen systeem voor grote overzichtelijkheid
  • Exporteren naar een ruim aanbod formaten
  • Adressen afdrukken als etiketten en telefoonlijsten
  • Importeer uw adressen direct uit Microsoft Outlook
  • … en 100% gratis te gebruiken!

Krachtig adresboek formaat

Adressen Programma Pro is vanaf het begin bedacht op mobiliteit. Alle gegevens worden opgeslagen in één bestand, wat u vervolgens overal mee naar toe kan nemen. Vanwege deze opzet is het backuppen van uw adresboek een kleine moeite, daarnaast kunt u via dit makkelijke systeem kunt u uw adresboek over met u meenemen. U kunt het bestand bijvoorbeeld openen vanaf uw USB stick of draagbare hardeschijf.

Adressen makkelijk beheren

Dankzij de simpele maar krachtige opzet van Adressen Programma Pro kunt u makkelijk en snel adressen invoeren en bewerken. Daarnaast kunt u ook met een enkele muisknop de adressen raadplegen. Dit alles zorg ervoor dat u efficiënt met uw adressen kan omgaan.

Flexibel groeperen

Met het interne tag en categorieën systeem van Adressen Programma Pro kunt u uw adressen makkelijk markeren in door u gekozen tags en categorieën. Tevens heeft u de mogelijkheid om adressen in meer dan één tag en/of categorie in te delen. Naast deze manier van groeperen kunt u ook zoekvragen samenstellen die controleren op bepaalde velden van een contact in combinatie met enkele tags en categorieën. Dankzij deze manier van groeperen kunt u ook makkelijk acties op de groep van contacten uitvoeren, zoals een groepsmail of de complete groep exporteren.

Ruime keuze uit exporteer mogelijkheden

Natuurlijk wilt u uw adressen niet enkel binnen Adressen Programma Pro gebruiken, maar juist daar buiten. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan export mogelijkheden. Zo kunt u uw adressen onder andere exporten naar Microsoft Word, Microsoft Excel.

Afdrukken op etiketten

Naast het afdrukken op standaard A4 papier is het ook mogelijk of adressen af te drukken op etiketten papier. U heeft de keuze uit ongeveer 15 formaten. De formaten zijn gebaseerd op de Avery© product codes.

De tekst die op de etiketten moet verschijnen kunt u makkelijk zelf bepalen, via de de etiketten editor is het mogelijk templates te maken en op te slaan. De templates worden makkelijk gemaakt door statische tekst en variabelen in te voeren.

Importeer uw adressen direct uit Microsoft Outlook en CSV bestanden

Dankzij deze functie kunt u makkelijk overstappen van Microsoft Outlook naar Adressen Programma Pro. Via een simpele wizard heeft u uw adressen binnen enkele minuten in Adressen Programma Pro zitten.

Naast de Outlook import is het ook mogelijk om CSV bestanden in te lezen. Hierdoor kunt u van elk programma die CSV bestanden kan generen uw contacten importeren.

Kijk voor een compleet overzicht van alle functies op de volgende pagina of ga direct naar de download pagina.