Home        Overzicht        Downloads        Screenshots        Doneer        Help & Ondersteuning        Contact

Gebruikershulpmiddelen


Downloads

Op deze pagina kunt u de meest actuele versie van Adressen Programma Pro vinden. Wanneer u deze versie download, dan bent u altijd up-to-date. Er is echter nog een manier om de meest actuele versie te bemachtigen, via de auto-update functie. U kunt vanaf elke versie upgraden naar de meest actuele versie, dit is een van de grote voordelen van Adressen Programma Pro. Er wordt u altijd een mogelijkheid geboden om uw adresboek bij te werken naar de meest actuele versie.

U kunt op deze pagina de installatie bestanden vinden die u nodig heeft om Adressen Programma Pro te kunnen installeren. U kunt het programma installeren op 32 en 64 bits Windows systemen. Wanneer het programma op een 64 bits systeem draait zal het zich automatisch aanpassen waardoor het zonder problemen op uw systeem kan draaien.

Hieronder staan de verschillende versies van Adressen Programma Pro.

Compleet / Upgrade

Adressen Programma Pro Compleet - 32/64bit
Versie7.0.8.0
Datum 2021-11-23
Link Klik hier om de download te starten
Downloads 40264

Meldingen

Adressen Programma Pro wordt regelmatig gescand op de aanwezigheid van ongewenste software. Omdat dit een gratis programma is, zijn niet de financiële middelen aanwezig om het programma digitaal te ondertekenen middels een certificaat. Hierdoor krijgt u na het downloaden hoogstwaarschijnlijk meldingen van uw webbrowser en Windows Smartscreen dat het programma onveilig kan zijn.

Via onderstaand links kan u online scans van het programma inzien:

VirusTotal.com online scan

Kaspersky online scan

Installatie hulp